Centraletes virtuals

Centraletes virtuals

A ALIUM COMUNICACIONS oferim la millor solució a la teva centraleta virtual adaptada als nous temps, oferint mobilitat, opcions per teletreball i llocs fixos.

One Net Centraleta Virtual

 • One Net és la família d'eines de comunicació de Vodafone que combina la veu fixa i mòbil en qualsevol dispositiu a través d'una única plataforma amb funcionalitats de centraleta en el núvol, evitant d'aquesta manera innecessàries inversions, en maquinària, ni els costos d'operació ni manteniment associats.
 • One Net Centraleta Virtual li aportarà múltiples avantatges i beneficis en tractar-se d'una solució que s'adapta a les seves necessitats i els permet gestionar les seves comunicacions d'una forma senzilla.
 • Reducció de despeses: estalvi de les despeses d'inversió, operació i manteniment en maquinària i infraestructures al no sé necessària una centraleta física.
 • Pagament per ús: es paga només el recurs que es necessita, quan s'utilitza.
 • Ubiqüitat: els empleats poden estar distribuïts entre les seus del client, tant dins com fora de l'oficina i fer ús de qualsevol dispositiu.
 • Escalabilitat: cada client disposa de la capacitat necessària per a cada situació adaptada a les seves necessitats i pot créixer i decréixer en serveis de forma senzilla.
 • Agilitat: ràpid desplegament de la solució tant per a projectes concrets com a escenaris temporals.
 • Gestor de Xarxa d'Empresa: gestió segura i senzilla de la solució i les seves funcionalitats a través d'un panell de control privat amb accés via web.

Veu mòbil

Tot el que fem està dirigit tant a empreses (grans o mitjanes), com als clients autònoms. Contacti amb nosaltres i expliqui'ns què és el que necessita i com el podem ajudar.

Connectivitat augmentada

Prengui bona nota del que podem oferir-li a la seva empresa:

 • Accés a Internet simètric garantit i no garantit.
 • Router avançat.
 • Trànsit net (a través d'un tallafoc propi de Vodafone).
 • VPN de dades MPLS.
 • Pool d'IPs fixes.
 • Backup segons necessitats.

Fibra òptica

Comptem amb una sèrie de tarifes, les quals ajustem a les necessitats del client per fer-les totalment a la mesura.

Un dels avantatges de la fibra òptica és que es tracta d'una de les millors solucions per a oficines. També permet tenir el total de la velocitat que es contracti (cosa que no passa amb altres connexions). Podrà potenciar el seu negoci, ja que tindrà més velocitat de navegació (pel que les gestions que hagi de fer les podrà dur a terme en menys temps), podrà fer videoconferències d'alta qualitat i sense interrupcions de cap mena. També podrà connectar diversos dispositius.

A tot això cal sumar que la seva empresa estarà millor connectada amb els seus clients. Tindrà una única factura, el que li suposa un plus de comoditat. Comptarà amb un servei d'atenció telefònica.

Oficina 4G

Aquesta és una solució que donem als clients que busquen donar un impuls als seus negocis. El que permet és navegar de manera il·limitada a una velocitat de 4G. A tot això cal sumar-li una gran qualitat de la xarxa.

A més, tot això li permet tenir una oficina en mobilitat: podrà muntar la seva oficina de forma remota on i quan vulgui.

Us animem a demanar-nos més informació al respecte perquè la hi puguem oferir de manera totalment personalitzada i adequada a les necessitats reals de la seva empresa.

Aconsegueix més clients i fidelitza els que ja tens. Nosaltres t'ajudem. Pregunteu-nos

© 2023 ALIUM Tots els drets reservats
Produït per BeeDIGITAL